علمی که به روابط همه موجودات انسانی و حیوانی و نباتی و اشیاء می پردازد

۱۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۲ ثبت شده است

منابع تغذیه از دیدگاه قرآن 2

میوه‌های قرآنی

میوه‌ها یکی از مهمترین دسته غذایی انسان هستند که در دسته چهارم هرم غذایی قرار دارند و اهمیت زیادی در تغذیه انسان دارند. در اینجا به میوه‌های که قرآن از آن‌ها نام برده می پردازیم.

انار (رمّان)

یکی از میوه هایی که قرآن از آن نام می‌برد انار است انار سه بار در قرآن مطرح شده است.

1- در کنار خرما، انگور و زیتون که در آن از انسان‌ها دعوت شده است به هنگام پدید آمدن و رسیدن انار در آن بنگرند و نشانه‌های خداوند را ببینند.

وَ هُوَ الَّذِی أَنْزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَخْرَجْنَا بِهِ نَبَاتَ کُلِّ شَیْ‌ءٍ فَأَخْرَجْنَا مِنْهُ خَضِراً نُخْرِجُ مِنْهُ حَبّاً مُتَرَاکِباً وَ مِنَ النَّخْلِ مِنْ طَلْعِهَا قِنْوَانٌ دَانِیَةٌ وَ جَنَّاتٍ مِنْ أَعْنَابٍ وَ الزَّیْتُونَ وَ الرُّمَّانَ مُشْتَبِهاً وَ غَیْرَ مُتَشَابِهٍ انْظُرُوا إِلَی ثَمَرِهِ إِذَا أَثْمَرَ وَ یَنْعِهِ إِنَّ فِی ذٰلِکُمْ لَآیَاتٍ لِقَوْمٍ یُؤْمِنُونَ (99)

او کسی است که از آسمان، آبی نازل کرد، و به وسیله آن، گیاهان گوناگون رویاندیم؛ و از آن، ساقه‌ها و شاخه‌های سبز، خارج ساختیم؛ و از آن‌ها دانه‌های متراکم، و از شکوفه نخل، شکوفه‌هایی با رشته‌های باریک بیرون فرستادیم؛ و باغ‌هایی از انواع انگور و زیتون و انار، (گاه) شبیه به یکدیگر، و (گاه) بی‌شباهت! هنگامی که میوه می‌دهد، به میوه آن و طرز رسیدنش بنگرید که در آن، نشانه‌هایی (از عظمت خدا) برای افراد با ایمان است! ﴿الأنعام، 99﴾

۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
علی تقی زاده

منابع تغذیه از دیدگاه قرآن 1

فَلْیَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَى طَعَامِهِ‌ (24)

انسان باید به غذای خویش (و آفرینش آن) بنگرد!﴿عبس‏، 24﴾

    به غذایتان بنگرید که گاه کمبود یک عنصر از آن (کلسیم) باعث تغییر شکل اندام می شود، کار دختران را هنگام زایمان به جراحی می کشاند و کمبود عناصر دیگر نیز هر کدام اثر مخصوصی بر بدن دارند!  آیا غذایی که می خوردید سبب طول عمر و شادابی است یا اثر سویی بر بدن دارد؟   به غذای خود بنگرید که اگر می خواهید بخندید محرک آن در غذاست (با خوردن زعفران و...)، طالب اشک ریزش هستید از آن (با خوردن عدس و...)، می خواهید غمتان برطرف شود (انگور شیرین و...)، مایلید روح شجاعت داشته باشید (خربزه شیرین) . به غذایتان بنگرید که گاه کمبود یک عنصر از آن (کلسیم) باعث تغییر شکل اندام می شود، کار دختران را هنگام زایمان به جراحی می کشاند و کمبود عناصر دیگر نیز هر کدام اثر مخصوصی بر بدن دارند غذا از دیدگاه قرآن دارای دو منبع است، یکی از این منابع گیاهان و دیگری حیواناتند.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
علی تقی زاده

تغذیه و تعلیم و تربیت از دیدگاه قرآن و روایات

آیا تغذیه بر تعلیم و تربیت انسان تاثیر دارد؟

منـابع غـذایی از دیـدگاه قــرآن

آشنایی با طبـع و خـواص گیـاهان و عـرقیـجات

شناخت طبـع و مـزاج انسان

چگونه براساس طبع و خواص گیاهان و براساس شناخت از خود

غذا بخوریم و حافـظه قـوی داشته باشیم؟

غـذاهای مفید و موثر بر ابـزارهای شناختـی  کدام اند؟

حواس

عقل

دل

غذاهای مضرر کدامند؟

کتابی مفید برای  اساتید،معلمان ، دانشجویان ،دانش آموزان

و همه خانواده ها

خواندن و استفاده از کتاب را پیشنهاد می کنیم

موافقین ۰ مخالفین ۰
علی تقی زاده

ایده ای بر گرفته از قرآن

نویسندگان        و         اساتید

  مدرسان          و        معلمان

          دانشجویان        و         دانش آموزان

آموزش  نرم افزار طراحی مفاهیم ذهنی و ایجاد تصاویر و فیلم های سه بعدی و پویا نمایی

برای ارایه مطالب در کـلاس درس، سمیـنارها و همـایش ها

تهیه نمـودارهای نقشه ذهنـی از مـطالبی که ارایه می کنید

تهیه نـقشه ذهنـی برای یادگیـری مـاندگـار ، بـهتر و عمیـق تر

 

اگر دوست دارید بنویسید و در نوشتن مشکل دارید

در کمترین زمان مقــاله، پایان نــامه و کتـاب بنویسید

اگرمی خواهید محتـوای الکـترونیکی تهیه کنید

اگر می خواهید کارهای تحقیقـاتی خود را در فضـای مجـازی سریع و دقـیـق و مـرتب انجام دهید

اگر می خواهید مطـالب ارایه شده را به راحتی در سایت یا وبـلاگ خود قرار دهید

اگر می خواهید میزان خـلاقیت دانش آمـوزان و بچه هـای خود را افزایش دهید

خواندن و استفاده از این کتاب را پیشنهاد می کنیم

فرایند منطقی آموزش

موافقین ۰ مخالفین ۰
علی تقی زاده

نمونه های نقشه ذهنی2

برای دیدن اندازه واقعی تصاویر ,روی آنها کلیک کنید.

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
علی تقی زاده

نقشه های مفهومی و نرم افزارهای نقشه ذهنی

مقاله جالبی در زمینه نقشه های مفهومی و نرم افزار نقشه ذهنی و کاربرد آن در یادگیری آسان و اثر بخش توسط خانم عیدی نوشته شده است که برای آشنایی بیشتر شما در زمینه آموزش های نوین قرار می دهم و از همکاری ایشان صمیمانه تشکر می کنم.

موافقین ۰ مخالفین ۰
علی تقی زاده

نمونه نقشه های مفهومی حرفه ای مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز دکتر حسن عباسی

نمونه های از نقشه های مفهومی حرفه ای مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز دکتر حسن عباسی در اینجا قرار می دهم که تنها مرکز تولید کننده اینچنین نقشه های با اهمیتی است.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
علی تقی زاده

دعوت به همکاری

با سلام به همه دوستان طلوع ایمان

از همه دوستان دعوت می کنم اگر مطالبی راجع به موضوعات مطرح شده یا جدید دارند جهت قراردادن در سایت به ایمیل من ali54@chmail.ir بفرستید در ضمن تحلیل مطالب هم به صورت رایگان برای ارسال کنندگان به دلخواه نویسنده خصوصی یا عمومی انجام می دهم.

با تشکر از توجه تان

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
علی تقی زاده

روش پیشگیری از بیماریها

شش اصل پیشگیری از کلیه بیماریها

١-تازمانی که گرسنه نشده اید برسرسفره ننشینید.

٢-قبل ازسیرشدن دست از غذا بردارید.

٣-شب هنگام خواب اجابت مزاج شود.

٤-هنگام کسالت و بی میلی هیچ نوع مواد خوراکی استفاده نشود.

٥-هنگام کسالت و بی میلی هرغذائی که هوس کردید میل نکنید.

٦-در این هنگام هرچیزی که هوس کردید عکس آن را میل کنید.

به یاد داشته باشید فکر بیمار جسم را بیمار می کند.

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
علی تقی زاده

پاکسازی جسم و روح به روش طبیعی

١-استفاده از مایعات در طول روز در حد معقول ( ٦ تا ٨ لیوان) بهتر است که آب چشمه باشد.

٢-بهتراست که هر روز صبح از خاکشیر و یا سایر بذرهای ملین بمقدار کم استفاده شود.

٣-کم خوری و ساده خوری را پیشه خود سازید تا همیشه سالم و تندرست بمانید.

٤-استفاده نکردن از هرگونه مایعات هنگام غذا خوردن و ننوشیدن چای بلافاصله بعد از غذا.

٥-استفاده از ظروف لعابی ،سفالی،چینی و یاسنگ سیاه در زندگی روزمره.

٦-از توالت فرنگی و سرپائی استفاده نشود.

٧-استفاده نکردن از غذاهای ممنوعه که شامل موارد زیر می باشد:

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
علی تقی زاده

طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی و نوشیدنی ها

طرز تهیه شربت عسل:یک لیوان آب خنک+یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی+یک عدد لیمو ترش تازه

طرز تهیه شیر بادام:

٥٠ گرم مغز بادام خام و شیرین را با آب جوش به مدت ٣ تا ٥ دقیقه خیس کرده و پوست بکنید. + ٣ قاشق غذاخوری عسل طبیعی + ٣ لیوان آب خنک همه را در مخلوط کن ریخته و به مدت ٥ تا ٦دقیقه به مرور مخلوط کنید به طوریکه ذرات بادام به چشم دیده نشود. برای تهیه بقیه شیرها مانند (شیر فندق،گردو،پسته) از روش فوق استفاده شود.برای تهیه شیر چهارمغز(بادام،گردو،فندق ،پسته ) از مجموع ٥٠ گرم استفاده شود.

طرز تهیه مربای موز:

یک عددموز متوسط را پوست کنده و آن را حلقه حلقه کنید و در پیشدستی بچینید،سپس روی آن را کمی عسل بریزید و بعد یک قاشق مربا خوری پودر نارگیل روی آن بپاشید.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
علی تقی زاده

برنامه پاکسازی بدن به مدت ١٥ روز

رژیم پاکسازی بدن به مدت ١٥ روز

با پاکسازی ١٥ روزه کلیه بیماریهای صعب العلاج را براحتی درمان کنید و سلامتی وتندرستی را بدست آورید.با این رژیم طراوت و شادابی را به پوست خود برگردانید تا همیشه سالم و جوان بمانید.با انجام این رژیم اعصابی آرام و شخصی دوست داشتنی شوید.

برای بیماری های سخت لازم است 2 یا 3 دوره 15 روزه برنامه اجرا شود.همچنین بیماران سرطانی هرگز تا آخر عمر نباید از گوشت استفاده کنند.چون گوشت تغذیه کننده سلول های سرطانی است و بدترین گوشت ها گوشت گوساله است.بزرگترین اشتباه در شیمی درمانی توصیه بیماران به خوردن آب گوشت برای تغذیه بدن است که کار اشتباهی است بهترین غذا برای سرطانی ها استفاده از سبزی و میوه ها و شربت عسل و مغزیجات است.به امید شفای همه بیماران

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
علی تقی زاده

شناخت غذاهای گرم و سرد

طب سنتی به اهمیت اضداد که تشکیل دهنده حیات می‌باشد، پی برده است. در واقع خواص سردی و گرمی غذا هم یکی از این اضداد است که باعث ادامه زندگی می‌شود. اهمیت موضوع گرمی و سردی به قدری است که اطباء قدیم، سلامتی بدن را در گرو مزاج متعادل می‌دانند و به هم خوردن این توازن را بیماری زا محسوب می‌کنند. هر کس در برابر یکسری غذاها واکنش مخصوص به ساختمان بدن خود را نشان می‌دهد. این مطالب مانند تمام جنبه‌های دیگر زندگی مرتبط به توازن اضداد است.

غذاهای گرم باعث بهبود جریان خون و نگهداری گرمای بدن می‌شوند. از نشانه‌های مصرف بیش از حد غذاهای گرم می‌توان به جوش، تب، یبوست، بوی تند ادرار، بالا رفتن فشارخون، عطش زیاد، افسردگی، سردرد، بی قراری و آشفتگی و سرگیجه اشاره نمود. در مقابل، غذاهای سرد باعث تعدیل این علائم می‌شوند، ولی مصرف زیاد غذاهای سرد باعث آرتریت،روماتیسم، دست و پای سرد، تکرر ادرار، ترشح زیاد بزاق، دل درد، نفخ شکم، اسهال، اضطراب، گرفتگی عضله، خستگی و درد ماهیچه می‌شود.

لزوم تعادل مزاج و غذا

بر اساس طب سنتی ایران هر فرد حالت و طبیعت مزاج بدن خود را نسبت به غذاهای سرد و گرم باید تشخیص دهد و در مصرف آن‌ها رعایت اعتدال را بنماید تا دچار عوارض نشود.در ارتباط با چهار مزاج اصلی لازم است بدانیم غذاهای چرب و شیرین صفرا را زیاد می‌کنند، غذاهای مانده، شور و بیات، نمک سود، سودا را زیاد می‌کنند، غذاهای سردی بخش مثل لبنیات، ترشی و سرکه بلغم را زیاد می‌کنند.

پرخوری نیز حالت دموی مزاج را زیاد می‌کند.

به خاطر اهمیت شناخت غذاهای گرم و سرد لیست خلاصه از آن‌ها جهت آشنایی ارایه می‌شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
علی تقی زاده