رژیم پاکسازی بدن به مدت ١٥ روز

با پاکسازی ١٥ روزه کلیه بیماریهای صعب العلاج را براحتی درمان کنید و سلامتی وتندرستی را بدست آورید.با این رژیم طراوت و شادابی را به پوست خود برگردانید تا همیشه سالم و جوان بمانید.با انجام این رژیم اعصابی آرام و شخصی دوست داشتنی شوید.

برای بیماری های سخت لازم است 2 یا 3 دوره 15 روزه برنامه اجرا شود.همچنین بیماران سرطانی هرگز تا آخر عمر نباید از گوشت استفاده کنند.چون گوشت تغذیه کننده سلول های سرطانی است و بدترین گوشت ها گوشت گوساله است.بزرگترین اشتباه در شیمی درمانی توصیه بیماران به خوردن آب گوشت برای تغذیه بدن است که کار اشتباهی است بهترین غذا برای سرطانی ها استفاده از سبزی و میوه ها و شربت عسل و مغزیجات است.به امید شفای همه بیماران

روزاول:

صبحانه: مربای هویج +یک لیوان شیر بادام.

نهار: سالاد مخصوص.

شام: ٢٥ گرم چهار مغز + ١٠ عدد انجیرخشک +یک عدد میوه فصل.

روزدوم:

صبحانه: مربای سیب +یک لیوان شیر بادام.

نهار: سالاد مخصوص.

شام: ٤ قاشق غذاخوری کنجد با پوست + ٥ عددانجیر خشک + یک عدد میوه فصل.

روزسوم:

صبحانه: جوانه گندم ٥ قاشق غذاخوری + یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی + ٢٠

عدد مغز بادام

+ یک عدد مغز بادام + یک عدد میوه فصل.

نهار: سوپ کرفس.

شام: چهارمغز ٣٠ گرم + ١٠ عددانجیرخشک + یک عدد خیار بومی.

روزچهارم:

صبحانه: مربای به +یک لیوان شیر بادام.

نهار: مخلوط + ٥ عدد انجیر خشک.

شام: ٥٠ گرم بادام زمینی + ٥ عدد خرما + یک عدد خیار بومی.

روزپنجم:

صبحانه: مربای موز + یک لیوان شیر بادام.

نهار: دلمه فلفل سبز + ٤ قاشق زیتون شکسته.

شام: خرما ٧عدد +یک قاشق سوپخوری ارده + یک عدد خیار بومی.

روزششم:

صبحانه: مربای خیار + یک عدد موز متوسط.

نهار: کتلت + ٤ قاشق غذاخوری زیتون شکسته.

شام: خرما ٨عدد + ٢عدد مغز گردو + یک عدد خیار بومی.

روز هفتم:

صبحانه: جوانه گندم و ماش از هر کدام ٢ قاشق سوپ خوری + ٢ عدد لیمو ترش

تازه + ٥ عدد انجیر

+ یک عدد میوه فصل.

نهار: سالاد مخصوص

شام: کنجد با پوست ٤ قاشق غذاخوری + ٢ قاشق کشمش شسته شده + یک عدد

میوه فصل.

روزهشتم:

صبحانه: مربای موز +یک لیوان شیر بادام.

نهار: کباب + ریحان.

شام: ساقه کرفس + ٥ عدد خرما + یک عدد میوه فصل.

روزنهم:

صبحانه: مربای سیب وخیار.

نهار: حلیم + یک عددمیوه فصل.

شام: ٣٠ گرم چهار مغز + ٥ عدد انجیر +یک عدد خیار بومی.

روزدهم:

صبحانه : مربای نارگیل + سه قاشق سوپخوری جوانه گندم +یک عدد میوه فصل.

نهار: املت گوجه فرنگی.

شام: ٥٠ گرم نارگیل + ٥ عدد خرما +یک عدد خیار بومی.

روزیازدهم:

صبحانه: مربای کیوی + یک عدد سیب درختی.

نهار:کتلت+یک پیاله سالاد یا ٤ قاشق غذاخوری زیتون شکسته.

شام: انجیر ١٠ عدد+ ١٠٠ گرم برگه هلو و زردالو خیس شده.

روزدوازدهم:

صبحانه: حلوای مخصوص.

نهار : سالاد مخصوص.

شام: شیر چهارمغزیک لیوان.

روزسیزدهم:

صبحانه: یک قاشق غذاخوری خامه گیاهی +یک قاشق عسل طبیعی+ ٤ قاشق جوانه

گندم+یک عدد میوه.

نهار: سوپ کرفس+ ٥ عدد انجیر.

شام: ٥٠٠ گرم میوه فصل.

روزچهاردهم:

صبحانه: مربای به+یک لیوان شیر بادام.

نهار: سالاد مخصوص.

شام: یک لیوان شیرچهارمغز.

روزپانزدهم:

صبحانه: یک لیوان شربت عسل طبیعی+ یک عدد لیمو ترش تازه.

نهار: مخلوط.

شام : بادام زمینی ٥٠ گرم+ ٥عدد انجیر+یک عدد خیار بومی.

طریقه آماده نمودن بذرها برای استفاده

از مجموع بذرهای(قدومه شیرازی-اسفرزه-خاکشیر-بارهنگ-بالنگو-تخم

ریحان-تخم مرو-تخم شربتی) ملین را تهیه کرده پس از تمیزکردن مخلوط

٣ لیوان آب جوش در ظرف چینی / کنید. ٣ قاشق غذاخوری از مجموع بذرها را با ٥

مخلوط کرده با چنگال هم بزنید تا لعاب دهد.

روزانه ٢ تا ٣ بار و هر بار ٥ تا ٦ قاشق غذاخوری از بذرخیس شده در یک لیوان

ریخته سپس کمی عسل و آب خنک اضافه نموده صبح وظهر وشب نیم ساعت قبل

از هر وعده غذا میل نمایید.

طرزتهیه شیربادام

٥٠ گرم مغز بادام خام و شیرین و یا ٦٠ عدد مغز بادام را با آب جوش بمدت ٥ دقیقه

خیس کرده سپس پوست کنده شود.

٣ قاشق غذاخوری عسل + ٣ لیوان آب خنک همراه مغز بادام پوست کنده درون

مخلوط کن ریخته بمدت ٥ دقیقه بمرور مخلوط کنید بطوریکه ذرات ریز بادام به

چشم دیده نشود.

طرز تهیه مرباجات خام

سیب یا گلابی یا هویج یا به و یا خیار را درشت رنده کنید بطوریکه آب نیفتد سپس

یک قاشق مرباخوری بزرگ عسل به آن اضافه کرده و بعد یک قاشق غذاخوری

پودر بادام خام به آن افزوده و سپس نصف قاشق چایخوری هل ساییده اضافه کرده و

درآخر نصف لیمو ترش تازه به آن بیافزائید.

هر روز یک مربا تهیه نموده میل کنید.

درهر فصل میتوانید از میوه همان فصل استفاده نمائید.

بهترین فصل برای مرباجات خام تابستان است.

طرز تهیه سالاد مخصوص

مواد لازم:

کاهو                                                        7 برگ

خیار بوته ای                                              2 عدد

انواع کلم(گل،برگ،قمری،برکلی)                     400 گرم

جوانه گندم                                               2 قاشق غذاخوری

کنجد با پوست                                          1 قاشق غذاخوری

سیب درختی                                            1 عدد

مغز بادام خام رنده شده                              15 عدد

گوجه فرنگی رسیده متوسط                          2 عدد

پیاز کوچک                                                1 عدد

نمک                                                       به مقدار لازم

روغن زیتون                                               5 قاشق سوپ خوری

لیمو ترش تازه بندری                                   1 عدد

پونه کوهی                                               1 قاشق غذاخوری سرصاف

سیرخام                                                  1 حبه رنده شده

پودر نارگیل                                               1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تمام مواد را تمیز شسته و در صافی بریزید تا آب آنها کشیده شود سپس آها را ریز خورد کرده و در ظرف مناسب بریزید

پس از آن پونه کوهی جوانه گندم آب لیموترش تازه روغن زیتون و نمک نیز به آن اضافه کرده و خوب به هم بزنید و در آخر

پودر تارگیل را به سالاد اضافه کنید.این سالاد باید خوب جویده شود و برای لاغری هم خوب است.این مقدار برای سه

وعده مناسب است.

بر گرفته از کتاب 15 روز سلامتی خدادادی